Verification: 59bccf5f22d6fa79 content="L9C2pvjdEFqSJglmJbCZGqCETV_7hro3Nj3udpftDF8" /> Your SEO optimized title page contents
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/pages/Koruta%C5%9F-Orman-%C3%9Cr%C3%BCnleri/142266209225655?fref=ts

Anasayfa


     membran kapı modelleri , membran kapı ,membran ,kaplamalı kapı ,membran kaplamalı kapı ,pvc kapı

   
Ürün Kodu : membran pvc kapı koru5
Üretici : korutaş orman ürünleri
Ürün Özellikleri
Membran kapı üretimi, teknik olarak silikon zar ile E1 sınıfı MDF malzemenin her yüzeyine eşit şekilde silikon ile ısı ve yüksek basınç uygulanr
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Pvc Membran Kapı Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

1. Pvc membran kapıların soğuk preslenip preslenmediğine bakılmalıdır. Soğuk preste 24 saat beklemeyip sadece sıcak presle üretimi yapılan kapılar mdf’nin özelliği gereği sıcağa maruz kaldığında eğilme yapar ve  kapı montajdan sonra kasaya tam oturmaz.

2. Kapı kasasının kalınlığına(42 mm) ve içinde kullanılan ağaç cinslerine dikkat etmemiz gerek.(15mm mdf + 12mm köknar + 15mm mdf) Çünkü kasa; 40 mm kalınlığında ve ağır olan kapı kanadını yıllarca taşıyabilecek mukavemette olmalıdır.

3. Kapı kanadının iç kısmının kurutulmuş köknar olmasına dikkat etmemiz gerek. Aksi taktirde kapı kanatları zaman içinde dönme, bükme yapmakta ve kullanım aşamasında sorun yaratmaktadır.

4. Kasalarının sandviç kasa olmasına dikkat etmemiz gerek. Sandviç kasa olmayan, sadece mdf  olan kasaların vida tutma özelliği zayıf olduğundan dolayı kapı kanadını tutan menteşelerden zamanla ayrılmaktadır.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj